Den här helgen, fre-sön 27-29 augusti, finns jag i Boden på marknad. Det är en underbar skördemarknad även kallad skördefest. Massor av lokala odlare och hantverkare. För två år sedan kom jag hem med massor av färska grönsaker, syrade grönsaker, fårskinn och bisalva. Fantastiskt att det finns så många kreativa själar här i trakten. Jag rekommenderar verkligen att kika förbi om ni är kring Boden. Det är öppet fre-lör 10-17 samt sön 10-16. Jag säljer mina mössor & pannband och finns efter gatan mot kyrkan. Leta efter ”mössbilen”, så hoppas jag att vi ses. Det ska bli riktigt skoj att träffa kunder på riktigt igen. Trevlig helg till er alla/ Jenny www.busmonster.se Har ni inte möjlighet att besöka Boden så är det Gratis Frakt på alla beställning tom 29/8.

Pannband mönstrade blommigapannband
Pannband och mössor på marknad i Boden