I tidigare inlägg skrev jag om våren här uppe och att vi skulle ut och pimpla, fiska. Vilket väder vi fick. Tre underbara dagar med strålande sol, +10 grader och helt vindstilla. Kunde inte bli bättre för utomhusvistelsen. Barnen trivdes och vi njöt. De fick några små abborrar på som pimpel och dessutom lyckades min bror fånga en riktigt stor gädda. Succé när den knappt rymdes upp ur pimpelhålet i isen. Än en gång fick mepsen, mössa med skärm, keps + mössa, meps visa hur bra den fungerar i solen och vårvädret. Mina syskonbarn som är mellan 2 och 5 år använde den flitigt och var nöjda att slippa solglasögon. Så roligt att de uppskattar den. Jag har även gjort en PEPS, pannband + keps, pannband med skärm, som de vuxna uppskattade. Än så länge har jag inte lagt upp den i shoppen, men om ni vill beställa så beställ MEPS och ange i kassan att ni önskar pannband istället. Som vanligt vet ni att de flesta tyger går att få som pannband, mössa, buff, tubsjal, med reflex & namn. Härliga vårhälsningar från Kiruna / Jenny

meps mössa med skärm pimpelfiske mössa+keps vårmössa
Tyg: Söta Djur & Katter i storlek Medium Ca: 2-5år
meps mössa med skärm keps+mössa pimpelfiske mössa barnmössa vårmössa
Tyg: Dalahästar storlek Small