Alla Busmonster mössor går att få med reflex. Reflexen är en stjärna, hjärta eller valfri Bokstav (1st). Tidigare i höstas hade jag en förfrågan på Instagram och Facebook vad ni vill se för nya mössor. Då många av er kunder önskade reflex på mössan sydde jag några provmössor. Så glad jag blev när responsen var så god. Tusentack till er för tips! Efter det har jag även gjort en mössa med reflex och namn. Namnreflexmössan och reflexmössan finns under kategorin Namnmössor eller Mössor. Som vanligt kan du komma med egna önskemål hur du vill att din Busmonstermössa ska se ut. Mössan finns i trikå och med fleecefoder. Det går även bra att få reflex på pannband. Var rädd om varandra och använda reflex i vintermörkret. Reflexmössan finns i kategorin Mössor och Namnprodukter/Namnmössor.

Namn mössa med reflex . Reflexmössa.