Halstub Fjället vinröd

199kr

Halstub med mönster från fjället. Helt underbart tyg till alla som gillar att vara ute i naturen. Mycket uppskattat present! Finns i flera färgställningar. Var uppmärksam på att detta tyg varierar i mönstret: fjäll, örn, ren, vandringsleder, växter och fjällblommor m.m. Ange om du har önskemål på motiv.Värmer skönt när du är ute i naturen eller på din motionsrunda. Dubbelsydd trikå eller med foder i fleece, finns till barn & vuxna. Går att dra upp över munnen eller på huvudet. Beskrivning samt storlekstabell, se längre ner på sidan.

Ange nedan om du önskar namn på produkten (20kr extra) samt eventuella önskemål. Broderas i svart alt vitt om inget annat önskas.

Matcha med mössa eller pannband. Se fler halstuber HÄR

Valfritt namn på produkten – 20kr extra

Ange text i rutan

Eventuella önskemål

Artikelnr: tubsjal Fjället vinröd Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Storlek Ålder Huvudomkrets
XS 0-3 mån 37-41 cm
S 6 mån – 2 år 42-48 cm
M 2-5 år 49-53 cm
L Barn över 6 54-56 cm
XL Vuxna/Tonåringar 57 cm

Är du osäker på storlek? Ange mått och ålder i kassans meddelanderuta.

Trikåmössa är en skön mössa i dubbelt bomullstyg med lite lycra för att hålla formen. Passar perfekt under våren, sommaren och hösten. Funkar även vintertid för vuxna och tonåringar som vill skydda sig mot vind och kyla.

Mössa med fleecefoder är en varm mössa som passar utmärkt för kallare dagar under vintern och senare på hösten. Skyddar och värmer skönt under den kalla tiden på året. Mycket omtyckt mössa även bland äldre.

Pannband Dubbelsydd trikå eller med fleecefoder. Barn ca: 9cm bred och vuxen ca: 11cm bred. Ange om du har andra önskemål.

Halstub Dubbelsydd trikå eller med fleecefoder. Vuxen ca: 18cm hög (vidd ca: 50cm), barn ca: 15cm hög. Ange om du har andra önskemål.