Kolla in färgglada och mysiga vårnyheter, mössor, pannband och halstub i flera fina färger och mönster. Alla nya tyger går även att få med namn eller/och skärm. När solen skiner och det fortfarande är lite kallt passar en meps eller peps utmärk, mössa och pannband med skärm. Speciellt till de barn som inte gillar solglasögon. Finns såklart även till vuxna. Vårmössa, tunn mössa med hundar, monstertruck, unicorn, hästar, blommor, skärgård m.m, finns till barn och vuxna. Varmt välkommen med din beställning www.busmonster.se Made in Kiruna by Jenny

mössa pannband halstub buff med skärgård båtar
Mössa eller pannband med skärgådsmönster.
mössa med skärm meps pannband med skärm peps mössa+keps
Mössa med skärm meps pannband med skärm peps. mössa+keps
pannband mössa halstub med hundar och regnbågar
pannband mössa halstub med hundar och regnbågar