Okej, mina vänner; jag har en ny favorit. Galax – mössa pannband eller halstub. Så snyggt och riktigt färgglatt. Mer färg till folket, speciellt i dessa dystra tider. Passar både vuxna och barn, finns med varmt fleecefoder och i tunnare bomull/trikå. Varför inte matcha mössan med halstuben? Såååå snyggt enligt mig. Passa på att beställa din favorit här www.busmonster.se Ni har väl inte missat att det är Snöfestival i Kiruna den här veckan. Massor av aktiviteter, tävlingar och hantverksmarknad. Tor-Lör 25-27/1 2024 finns jag i Åttans Galleria, Kiruna. Varmt välkommen ut på stan. Jenny

mössa halstub galax stjärnor
mössa halstub galax stjärnor
mössa med foder galax stjärnor
mössa med foder galax stjärnor
mössa halstub galax stjärnor
Mössa och halstub med varmt foder. Galax storlek XL – vuxen