Hoppas att ni har ett fint avslut på 2023 och att det nya året börjar bra. Själv spenderar jag den lediga tiden i Piteå tillsammans med familjen. Det bästa som finns enligt mig. Lugn och ro i själ och hjärta. Jag laddar batterierna inför det nya året och ser framemot det så oerhört mycket. Flera nya mönster är på ingång redan i januari och under våren åker jag på flera mässor (mer om det sen). Sommaren laddar jag inför Pajala, Överkalixmarknad samt Nolia i Piteå. När hösten kommer blir det som vanligt flera mässor och julmarknader. Ja, ni ser vad mycket roligt jag har inplanerat. Hoppas att ni också har flera inplanerade aktiviteter, stora som små, att se framemot under året som kommer. Jag önskar er all välgång och lycka, det är ni värda. Kram Jenny www.busmonster.se Made in Kiruna by Jenny

TUSENTACK
Tack alla som har handlat av mig under året.
Det värmer i mitt hjärta och ger mig energi till att fortsätta med det jag gör.
Ni är så fina!

halstub buff med blommor
Mössa och halstud/buff med blommor.