Jag önskar er alla en riktigt God Jul med god mat och en avkopplande fritid. Själv ska jag passa på att vila och vara ute i dagsljuset. Jag ser framemot en vecka tillsammans med familjen för att spela spel och titta på film. Hoppas att tomten är snäll med er och ni får en mysig juletid. Idag och imorgon, fredag, finns jag i Galleria 7 i Nya Kiruna City. Varmt välkommen ut på lokal shopping. Jag kommer att skicka beställningar som vanligt under mellandagarna. Missa inte JULREAN som startar på julafton. Flera fina fynd till superbra priser. Tips inför vårsäsongen. Jag passar även på att önska er ett riktigt Gott Nytt År. Tusentack för 2022. Ni är fantastiska. Ingen nämnd ingen glömd. Tack alla ni på webben, alla mässbesökare och marknadsbesökare. Hoppas att vi ses igen 2023. All lycka till er och återigen tusentack. Kramar från Jenny i Kiruna www.busmonster.se

Tack för 2022 och God Jul till er alla från mig -. Jenny i Kiruna